Voor mij is er een tijd vóór en een tijd ná Meridío.

jan 25, 2017

Meridío va in Italia – Meridio gaat naar Italië. In januari hebben we een module item uit ons talentsharing traject uitvoerig getest. We zijn met een groep deelnemers afgereisd naar Italië om daar een heel bijzondere workshop te volgen. De pilot was een doorslaand succes en de workshop is opgenomen in ons talentsharing traject. Geïnteresseerd om deze workshop te volgen? Meer hierover op www.iltalentocanta.nl

Delen van ervaringen


Er zijn trainingen die inspirerend zijn en trainingen die een kanteling te weeg brengen. Il Talento Canta is er één in de laatste categorie. Een nieuwe verfrissende manier om je talenten te ontdekken of zoals de trainers zeggen ‘te ontmoeten’. Je talenten zijn immers allemaal al bij je, je hebt ze alleen nog niet ontmoet. De prachtige omgeving, de rust, het heerlijke eten en de wijze waarop de trainers met je omgaan, zorgen dat Il Talento Canta een life changing ervaring is. Durf jij jezelf te ontmoeten, je comfortzone op te rekken en ben je benieuwd naar jouw eigen geluid? Dan is dit écht iets voor jou. Gun jezelf deze vijf dagen en een leven lang plezier ervan!

Spannend? Jazeker! Ongemakkelijk? Soms! Life changing? Absoluut!
Er zijn momenten in je leven die impact hebben en iets teweeg brengen. Il Talento Canta is er zo één.
Voor mij is er een tijd vóór Meridío en een tijd ná Meridío. Dat is de impact van deze training.

In een prachtige omgeving met twee bevlogen trainers mocht ik mijn talenten ontmoeten. Waarom zijn sommige talenten onzichtbaar voor jou en voor de buitenwereld? Hoe kunnen ze zichtbaarder worden? Hoe laat jij van je horen, hoe klink je, wat is jouw geluid? Op een hele prettige manier mocht ik het in een paar dagen ontdekken. Een onvergetelijke ervaring.

Annette Upperman, communicatieadviseur

20 januari 2017


Dit is geen training: dit is werken aan jezelf. Ontdek vanuit welke paradigma’s je denkt en handelt en die je dus leiden. Welke competenties bezit je, maar ben je niet bewust van en zet je dus ook niet gericht in? Met behulp van stemgebruik en zang, gekoppeld aan het Talentenspel leer je jezelf beter kennen.

De andere deelnemers zijn een spiegel voor jou en andersom. Er is geen goed of fout, maar alleen een ontdekkingsreis in je eigen (ON)BEWUSTZIJN. Een aanrader, dus grijp die kans als je hem krijgt. En dat in een mooi berggebied in Italië met een prima verzorging; meer dan de moeite waard!

Klaas Bakker, projectmanager

21 januari 2017