Gevoel boven het hoofd

Olav is een coach die gevoel stelt boven het hoofd. Hij motiveert en activeert om naar je gevoel te gaan, je bewust te worden van waar je staat en wil staan, waar je blij van wordt en wat je motiveert.

Al geruime tijd was ik zoekende naar welke kant ik op wilde met mijn toekomst. Ergens tijdens die zoektocht kwam ik via Linked In in contact met Olav. We maakten kennis op een terras in Amersfoort. Dat voelde goed. Ik ging een coachingstraject in met Olav met als doel een richting te vinden voor mijn next step. Tijdens de verschillende sessies hield Olav me op een prettige manier de spiegel voor. Liet me zelf ontdekken dat ik best meer voor mezelf mag kiezen en tegelijkertijd ook best een tikkeltje minder eigenwijs mag zijn. Stap voor stap werd me tijdens de sessies helder wat ik wil en waar ik echt goed in ben. En op het moment dat dat beeld er echt stond, coachte hij me in het vinden van een weg daarnaartoe. Kort daarna vond ik mijn next step. Binnenkort begin ik daar, ik heb er zin in!

Olav is een coach die gevoel stelt boven het hoofd. Hij motiveert en activeert om naar je gevoel te gaan, je bewust te worden van waar je staat en wil staan, waar je blij van wordt en wat je motiveert. Daarbij stelt hij vragen waar je echt over na moet denken en maakt je bewust van je eigen handelen. Hij begeleidt en coacht je in het veranderen/ontwikkelen van je aanpak waar nodig om te bereiken wat je wil. De focus ligt op het positieve. Als het nodig is, is hij er ook buiten de sessies voor je. Ik heb zijn coaching als een prachtige reis ervaren.

Dankjewel Olav!

Jessica Reurich