Ervaring, rust, keuzes en het goede perspectief

De ervaring van Olav gaf mij juist de rust om te ondernemen en alle keuzes die ik tegen kom in het goede perspectief te zetten.

Vijf jaar geleden begon mijn avontuur bij mHealth vanuit de constatering diabetes type 1 bij onze dochter. Het groeide vanuit een soort hobby project naar een serieuze organisatie. De omvang van mHealth groeide en ook de mate van professionaliteit waardoor ik besefte dat ik zelf ook zou moeten groeien wanneer ik het succes verder wilde voortzetten.

Door de verschillende coaching sessies met Olav leerde ik beter zelfreflectie toe te passen. Luisteren is vaak belangrijker dan zelf veel aan het woord te zijn en in alles een strijd zien maakt niet alleen jezelf onrustig maar ook de gehele omgeving om je heen. Door de spiegel die mij werd voorgehouden en de werkende handvaten lukt het mij steeds beter om rustig de situatie te overzien.

Olav liet zien dat strijd goed is om verder te komen maar kies de juiste momenten en de juiste tegenstanders. De ervaring van Olav gaf mij juist de rust om te ondernemen en alle keuzes die ik tegen kom in het goede perspectief te zetten. Niet alleen serieuze sessies met Meridio, maar ook het samen drinken van een glas whisky aan het einde van de week geven mij het inzicht om de volgende stap te zetten en mijn eigen weg te vinden in het ondernemerschap.

Dank voor je tijd en geduld Olav!

Jan Nico van Aalsum