Individuele coaching

De coaching van Meridío is gebaseerd op Synchroniciteit.

Wanneer je onbewuste goed verbonden is met je bewuste, ben je tot meer in staat!

De Zwitserse psychiater Carl Gustav Jung heeft het begrip Synchroniciteit voor het eerst echt fundamenteel verdiept, onderzocht en op de kaart gezet. Een boek dat in Nederland voor veel belangstelling heeft gezorgd en ook voor de nodige ophef en enthousiasme, is het boek “Synchroniciteit – de innerlijke weg naar leiderschap”, door Joseph Jaworski. Jaworski heeft het voorheen vaag spirituele en ongrijpbare begrip synchroniciteit tastbaar gemaakt voor de wereld van de organisaties en het leiderschap. Hiermee is het in één klap uit de zweverige hoek getrokken.

Synchroniciteit doorgronden vraagt om de nodige levenservaring en kennis van de principes. Het is een GROOTS begrip. Jaworski zegt ergens in een interview “this is all about love”. En dat klopt. Net zo goed als dat je niet moet praten over de liefde maar deze moet LEVEN, geldt dat ook voor de synchroniciteit. En als je dat doet dan kom je in de flow, dan gaan de dingen als bijna vanzelf. Dan is het net alsof alles in je omgeving jou helpt om te bereiken wat je voor ogen hebt. Maar de vraag is hoe je dat dan doet.

MERIDIO helpt je daar graag bij!

De basis van MERIDIO is zo’n 10 jaar geleden gelegd. Het mogen begeleiden van mensen in de afgelopen jaren en het zelf leren hierbij heeft veel toegevoegd aan het huidige coachen. Aangevuld met persoonlijke ervaringen en het volgen van trainingen en studies op dit vlak.

Een verschil in coachen: heeft de coach zelf ook relevante ervaringen of is hij/zij ervaren in het langs de zijlijn staan?

“There’s a difference between knowing the path and going the path.”

Voor referenties van mensen die al een individueel traject hebben gedaan kun je hier kijken.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

We nodigen u graag uit voor een kennismaking