Gezamenlijk in regie!

okt 30, 2020

Hoe worden we een (h)écht team? Hoe doen we dit samen? En hoe doen we dit online?

Toen Glenn en ik bij de gemeente Halderberge binnenstapten worstelden teammanager en regisseurs van team Realisatie met de volgende vragen: Wat is onze stip op de horizon? Hoe gaan we daar samen komen?
In krap 1,5 maand heeft het team hard gewerkt aan prioritering, taakduidelijkheid, meer positiviteit, betere communicatie en minder werkdruk. Teammanager en regisseurs zelf hebben concrete stappen gezet op weg naar een verbeterde samenwerking. En dat alles grotendeels online, op een leuke en co-creatieve manier!
Meridío, interimmanagement & coaching en De Plekkenmakers kijken als procesbegeleiders met veel plezier terug op het proces van samenwerking en de resultaten die het team in korte tijd samen online hebben gecreëerd!

Met dank aan: Jasper Maaskant, Hans Huijsmans, Jan Mulders, Leo Kaan, @Mohammed el Bousaksaki, Saskia Huizer – De Kanter, @Ed Jankowski, Jeanita Embregts, Marc Willemse, Gert Kroes, Alex Neves, Barbara O’Neill, Eline Amsing, Michel Kolenbrander en Reggy Hulsken, Jeroen van der Liende, Glenn Van Der Vleuten en Olav Eerkes.

#online#offline#cocreatie#visie#samen#stipopdehorizon#gezamenlijkinregie#teamontwikkeling#leiderschapsontwikkeling#deplekkenmakers#meridio#k4