Grote klantarena, K4-waardemodel

okt 6, 2023

Deze week hadden we onze BedrijfVoeringsdag (BV-dag) binnen DCMR Milieudienst Rijnmond: het verder bouwen aan Bedrijfsvoering.

Een dag passend binnen het #K4-waardemodel. Als managementteam van Bedrijfsvoering georganiseerd, met aanstekelijke werkvormen als een pubquiz en een klantarena.

In dat laatste gingen we in gesprek met een aantal klanten van Bedrijfsvoering (collega’s dus) en kwamen complimenten en verbeterpunten naar voren voor Bedrijfsvoering. Een zeer geslaagde dag qua vorm en inhoud met een grote groep van collega’s van Bedrijfsvoering. Hiermee hebben we een verdere stap gezet in onze doorontwikkeling van Bedrijfsvoering én onze teamontwikkeling. Op naar de volgende fase!

Dank voor het mede-organiseren: Laura de Vries, Erik Brekelmans-Lopes, Cornelie Scholte, Maarten van Harten, George B. Steltman, Jan-Willem de Reus, Quirijn Monchen, Sylvia Warmenhoven, Piet Hein Nijhuis, Chantal Straeten, Tim Zuidwijk, Avital Lievendag, René Keijzer MFM, Anita van Dooren, Djaminah Clarkson – Danse, Willemien de Jong, Nienke de Wilde, Marieke Alleblas, Diam Dutour Geerling, Haydee de Conceicao, Jos Dekker, Rob Bezemer en Piet Schmeits