Transitiemanagement

Het leiding geven aan professionals in een veranderende omgeving is een apart vak, een vak dat energie kan geven.

Rode draad in Olav zijn werkzame leven is de ontwikkeling van het individu en het team, waarbij hij zichzelf ook blijft ontwikkelen.

“Reeds enige tijd ben ik werkzaam als transitie-manager en als coach. Dat doe ik in het bedrijfsleven, zorgsector en overheid. Mijn, in eerste instantie, ‘vreemd bloed’ door een andere achtergrond, brengt vele voordelen mee, voor mij én mijn werkomgeving.

Ik ben een verbindend leider die niet het beste jongetje van de klas hoeft te zijn op het vakgebied om wel leiding te kunnen geven aan professionals.

Mijn competenties laten een goede mix van menselijk- en zakelijkheid zien. Tevens heb ik veel geleerd in de verschillende sectoren.

De ervaring met de verschillende leidinggevende niveaus in de verschillende sectoren heeft ervoor gezorgd dat ik goed kan schakelen tussen de verschillende stakeholders.

Mijn kracht ligt op het vlak van samenwerken. Dat doe ik nu als leidinggevende en als coach. Verbinding is voor mij belangrijk in de samenwerking. De kracht van kwetsbaarheid is daarbij voor mij een essentieel onderdeel.
Ik floreer in een omgeving waarin tra
nsitie en management ontwikkeling voorop staan.

 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

We nodigen u graag uit voor een kennismaking