Aanbevelingen

Als ondernemer groeien met een coach!

2,5 jaar geleden leerde ik Olav Eerkes kennen, toen Olav ons team van De Plekkenmakers coachte. Ik voelde direct een klik en ik was erg te spreken over zijn aanpak en rol als coach. Dit jaar coachte hij ons weer met zijn K4-methode. Een aanpak die ons team zowel intern als extern heeft versterkt. Hij liet me inzien hoe waardevol het is om stil te staan bij het team en de kwaliteiten daarbinnen, zodat we allemaal toewerken naar de stip op de horizon die we met elkaar hebben bepaald. 

Om mezelf als professional nog meer te ontwikkelen vroeg ik Olav om mij ook individueel te coachen. Hij zorgt ervoor dat ik de doelen die ik voor ogen heb ga realiseren, houdt mij een spiegel voor en zorgt er met zijn kennis en ervaring voor dat ik groei als ondernemer. Dat voel ik elke week weer en krijg ik ook terug van de mensen met wie ik werk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s