Gezamenlijk in regie!

Hoe worden we een (h)écht team? Hoe doen we dit samen? En hoe doen we dit online?

Toen Glenn en ik bij de gemeente Halderberge binnenstapten worstelden teammanager en regisseurs van team Realisatie met de volgende vragen: Wat is onze stip op de horizon? Hoe gaan we daar samen komen?
In krap 1,5 maand heeft het team hard gewerkt aan prioritering, taakduidelijkheid, meer positiviteit, betere communicatie en minder werkdruk. Teammanager en regisseurs zelf hebben concrete stappen gezet op weg naar een verbeterde samenwerking. En dat alles grotendeels online, op een leuke en co-creatieve manier!
Meridío, interimmanagement & coaching en De Plekkenmakers kijken als procesbegeleiders met veel plezier terug op het proces van samenwerking en de resultaten die het team in korte tijd samen online hebben gecreëerd!

Met dank aan:  Jasper MaaskantHans HuijsmansJan MuldersLeo Kaan, @Mohammed el Bousaksaki, Saskia Huizer – De Kanter, @Ed Jankowski, Jeanita EmbregtsMarc Willemse, Gert Kroes, Alex NevesBarbara O’NeillEline AmsingMichel Kolenbrander en Reggy HulskenJeroen van der LiendeGlenn Van Der Vleuten en Olav Eerkes.

#online#offline#cocreatie#visie#samen#stipopdehorizon#gezamenlijkinregie#teamontwikkeling#leiderschapsontwikkeling#deplekkenmakers#meridio#k4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: