Opdrachten

Gezamenlijk in regie!

Hoe worden we een (h)écht team? Hoe doen we dit samen? En hoe doen we dit online?

Toen Glenn en ik bij de gemeente Halderberge binnenstapten worstelden teammanager en regisseurs van team Realisatie met de volgende vragen: Wat is onze stip op de horizon? Hoe gaan we daar samen komen?
In krap 1,5 maand heeft het team hard gewerkt aan prioritering, taakduidelijkheid, meer positiviteit, betere communicatie en minder werkdruk. Teammanager en regisseurs zelf hebben concrete stappen gezet op weg naar een verbeterde samenwerking. En dat alles grotendeels online, op een leuke en co-creatieve manier!
Meridío, interimmanagement & coaching en De Plekkenmakers kijken als procesbegeleiders met veel plezier terug op het proces van samenwerking en de resultaten die het team in korte tijd samen online hebben gecreëerd!

Met dank aan:  Jasper MaaskantHans HuijsmansJan MuldersLeo Kaan, @Mohammed el Bousaksaki, Saskia Huizer – De Kanter, @Ed Jankowski, Jeanita EmbregtsMarc Willemse, Gert Kroes, Alex NevesBarbara O’NeillEline AmsingMichel Kolenbrander en Reggy HulskenJeroen van der LiendeGlenn Van Der Vleuten en Olav Eerkes.

#online#offline#cocreatie#visie#samen#stipopdehorizon#gezamenlijkinregie#teamontwikkeling#leiderschapsontwikkeling#deplekkenmakers#meridio#k4

Een aanrader voor teams die van ‘goed’ naar ‘beter’ willen!

De begeleiding van Olav en Glenn was super. Zonder jullie hulp hadden we dit niet bereikt. En dat nagenoeg allemaal online, maar toch de verbinding en vertrouwelijke sfeer weten te creëren. Chapeau 👌. Nu gaan we doorpakken. De ‘rode draad’ is er. Leo Kaan

Uitstekende K4-methode

Dankzij Olav en het hele team van de Plekkenmakers hebben we de stap kunnen zetten waar we naar op zoek waren. Aan ons nu de taak om door te pakken. Als ik dan kijk naar het onverminderde enthousiasme van de regisseurs en het team gaat dat ons zeker lukken👍👍👍 Hans Huijsmans