Lunch…

Vandaag gezellig geluncht met Olav Eerkes. 

De laatste keer dat we elkaar zagen was een maand of 11 geleden. Olav heeft mij gecoacht in de periode dat ik zoekende was naar een nieuwe uitdaging. Weg uit mijn comfort zone, mijn eigen ik meer ruimte geven, meer ontwikkeling en waardering vinden. Het was niet alleen een zoektocht naar een andere uitdaging, maar vooral een zoektocht naar mezelf. Olav hield mij regelmatig de spiegel voor, vond (en vindt vast nog steeds) mij met regelmaat eigenwijs, werd zelf soms ook uitgedaagd, maar wist mij vooral aan het denken te zetten over wat ik wil en kan. Niet altijd makkelijk, maar boeiend, inspirerend en gewoon echt leuk. En toen was daar de functie bij de NVWA.

Vandaag troffen we elkaar op Utrecht CS. Zo leuk om te kunnen vertellen hoe mijn eerste 9 maanden zijn geweest; de stappen die ik heb gezet, de ontwikkeling die ik doormaak, de mogelijkheden en kansen en bovenal het plezier dat ik heb in mijn werk.

Olav bedankt voor de gezelligheid en voor jouw eerlijke coaching toen. Ik vond het onwijs leuk om je vandaag deelgenoot te kunnen maken van het ‘nu’ .

We houden contact!

Jessica Reurich

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: